Garagepaden

Grind- en graspaden, tegels of een selectie hiervan; de Rainup oplossingen voor jouw garagepad zorgen voor optimale waterhuishouding met eindeloze combinaties verharding en groen.

systeem
opbouw

Paden rondom jouw woning hoeven geen belemmering te zijn voor het waterhuishouden. Zo zijn grind- en grastegels een uitstekende oplossing en gemakkelijk te installeren. Ideaal wanneer je verharding wilt combineren met een meer natuurlijke uitstraling.

oneindig combineren

Van grindplaten tot volledig water management systeem

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

100% gerecycled

De producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal

quick & easy to install

Gemakkelijk zelf thuis te installeren

Garagepaden

find answers to all your questions

Waarom zou ik mijn hemelwater willen afkoppelen?
Het afkoppelen van hemelwater verwijst naar het scheiden van regenwater dat op daken, terrassen, opritten of andere verharde oppervlakken valt van het afvalwater dat afkomstig is van huishoudelijke activiteiten. In plaats van het hemelwater naar het riool te laten stromen, wordt het afgeleid naar andere waterbeheersystemen. Het doel van het afkoppelen van hemelwater is het verminderen van de belasting van het rioolstelsel en het bevorderen van duurzaam waterbeheer.
"
."
Hoe werkt de installatie van jullie producten?
Onze oplossingen zijn snel en makkelijk te installeren. Onze producten zijn ontwerpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten. Ze zijn licht van gewicht, bovendien zijn ze schoon, waardoor er geen rommel ontstaat. Voor ons quick & easy-installatieproces is alleen regulier gereedschap nodig.
"
."
Wie is jullie partner Permavoid?
Door de verandering van het klimaat werd de noodzaak om klimaatbestendige steden creëren een must. Dat waterbeheer hier een hele belangrijke rol speelt, is voor Permavoid niet nieuw. Al ruim 20 jaar investeren zij in systemen en oplossingen die bijdragen aan een positieve impact op het klimaat. Er wordt vandaag de dag vaak gesproken over groene steden, wij geloven in blauw-groene steden. Zonder water, geen gezond groen. In de stad kan water op elke plek opgevangen worden: op blauw-groene daken, onder koelende sportvelden, voor gezonde bomen of bij groene infra. Voor elke uitdaging binnen waterbeheer heeft Permavoid een oplossing. Rainup haalt de techniek en ervaring van Permavoid naar de particuliere markt en innoveert samen met Permavoid door aan oplossingen voor deze markt.
"
."
Hoe werkt het Rainup blauw-groen klimaat systeem?
Capillaire irrigatie, ook wel capillair bewateren genoemd, is een methode van irrigatie waarbij (regen)water vanuit een waterbergende fundering door capillaire werking omhoog wordt getrokken en beschikbaar wordt gesteld aan de wortels van planten. Bij de Rainup blauw-groen klimaat oplossingen met capillaire irrigatie wordt water opgeslagen in een waterbergende Permavoid fundering waarin speciaal ontwikkelde capillaire kolommen van steenwol zijn geïmplementeerd om het water op natuurlijke wijze uit het reservoir naar de bodem/grond te leiden. Door de capillaire werking stijgt het water, waarna het automatisch wordt opgenomen door de wortels van planten. Dit resulteert in een constante aanvoer van water rechtstreeks naar de wortelzone. Planten worden efficiënt bewaterd en ontwikkelen zich optimaal. Bekijk hieronder de journey video van Permavoid:
"
."

our community proofs right

share your living with the community

one m2 blue-green garden equals 100 litres of rainwater

Afhankelijk van het systeem dat je kiest en de samenstelling van producten bepaal jij zelf hoeveel millimeter water jij op wilt kunnen slaan en waar je dit voor wilt gebruiken.

Proven technology

Samen met marktleiders uit de water management industrie ontwikkelen wij producten voor bij jou thuis

Lees meer
White arrow green

rainup app

Download hier vanaf deze zomer de Rainup app voor exclusieve content en actuele data over jouw systeem

Coming Soon
White arrow green

join the movement

Wij doneren 2% van elke aankoop aan een educatieprogramma over het belang van water en ons klimaat

Lees meer
White arrow green