Cookies
Om je de beste ervaring te bieden, maakt deze site gebruik van cookies. Je kunt jouw instellingen later altijd wijzigen.

discover what solution suites at your place

discover what solution suites at your place

Dak

oplossingen

Daken kunnen tegenwoordig zoveel meer zijn dan enkel een middel om regen buiten de deur te houden. Daken bieden ons een extra leeflaag, die we kunnen benutten voor het opvangen van regenwater en het hergebruik hiervan. Zo bouwen we gezonde tuinen, terrassen en koelende speelplekken op regenwater en behalen zonnepanelen een hoger rendement door ze te plaatsen op een Rainup blauw-groendak. Bekijk onderstaande, uiteenlopende opties voor het benutten van jouw dak!

Tuin

oplossingen

Een mooie, praktische tuin vraagt niet alleen om een balans tussen verharding en groen, maar ook om de middelen die uw tuin gezond houden, zoals water. Door regen direct op te vangen waar het valt en langzaam terug te geven aan de ondergrond of op natuurlijke wijze terug te geven aan de beplanting wordt besproeien met kraanwater overbodig. Van waterbergende looppaden tot terrassen, plantenvakken en borders, we benutten regenwater optimaal en creëren een gezonde, onderhoudsarme tuin.

Border

oplossingen

Plantenvakken en borders rondom uw huis automatisch en op een natuurlijke wijze voorzien van regenwater door dit op te vangen wanneer het valt en op te slaan direct onder de beplanting. Druppelslangen behoren tot het verleden en jouw beplanting verkeert in optimale staat, omdat het zich altijd in de juiste condities bevindt.

Garagepad

oplossingen

Groene parkeerplaatsen, bestrating, terrassen, gazons en beplanting, we kunnen het realiseren met regenwater als bouwsteen. Regenwater wordt niet langer meer afgevoerd naar het riool, daarentegen benutten we het optimaal voor het creëren van een mooie, gezonde leefomgeving thuis.

Balkon

oplossingen

Florerende beplanting op het balkon, een koelend speelplaatsje voor jouw gezin of het verbouwen van eigen groente en kruiden middels een regenwater bergende moestuin. Er is meer mogelijk op het gebied van gezond groen op een balkon dan vaak wordt gedacht.

Schuur/garage

oplossingen

Het aanleggen van een groendak op een schuur of garage is niet alleen esthetisch van toegevoegde waarde, het beschermt dakbedekking tegen invloeden van buitenaf. Je draagt bij aan het vergroenen van de buurt, wat zorgt voor een prettige leefomgeving voor jezelf en de mensen en dieren om jou heen.

Portable

oplossingen

Wanneer beplanting tijdens warme zomerdagen niet in de zon kan staan of ruimte schaars is bieden de verplaatsbare Rainup modules jou een helpende hand. Zonlicht, regen, jij bepaalt wanneer de modules waar staan. Van moestuin tot plantenbak!

our community proofs right

one m2 rainup garden equals 100 litres rainwater

Afhankelijk van het systeem dat je kiest en de samenstelling van producten bepaal jij zelf hoeveel millimeter water jij op wilt kunnen slaan en waar je dit voor wilt gebruiken.

Proven technology

Samen met marktleiders uit de water management industrie ontwikkelen wij producten voor bij jou thuis

Lees meer
White arrow green

rainup app

Download hier vanaf deze zomer de Rainup app voor exclusieve content en actuele data over jouw systeem

Coming Soon
White arrow green

join the movement

Wij doneren 2% van elke aankoop aan een educatieprogramma over het belang van water en ons klimaat

Lees meer
White arrow green