Rainup blauw-groendak

Multifunctionele, blauw-groendaken bergen voldoende (regen)water, waardoor de mooiste daktuinen kunnen worden gecreëerd. Het regenwater dat wordt opgeslagen in het systeem wordt op natuurlijke wijze teruggebracht naar de planten, waardoor zij zich optimaal ontwikkelen en jouw omgeving koelen.

systeem
opbouw

Door regenwater direct op te vangen waar het valt en op natuurlijke wijze terug te geven aan de beplanting wordt besproeien met kraanwater overbodig. Het water wordt opgevangen en opgeslagen in het systeem en middels capillaire cilinders naar de bodem en beplanting getransporteerd. Voorkom dat regenwater wordt afgevoerd en creëer een prachtige daktuin.

daktuin verzorgt zichzelf

Altijd de juiste hoeveelheid water voor jouw planten door middel van capillaire irrigatie

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

functioneel & esthetisch

Verkoelende werking op jouw dak door natuurlijke verdamping van uiteenlopende planten

waterberging

Het systeem biedt ruimte voor 80 liter water per m2

Rainup blauw-groendak

find answers to all your questions

Hoe werkt het Rainup blauw-groen klimaat systeem?
Capillaire irrigatie, ook wel capillair bewateren genoemd, is een methode van irrigatie waarbij (regen)water vanuit een waterbergende fundering door capillaire werking omhoog wordt getrokken en beschikbaar wordt gesteld aan de wortels van planten. Bij de Rainup blauw-groen klimaat oplossingen met capillaire irrigatie wordt water opgeslagen in een waterbergende Permavoid fundering waarin speciaal ontwikkelde capillaire kolommen van steenwol zijn geïmplementeerd om het water op natuurlijke wijze uit het reservoir naar de bodem/grond te leiden. Door de capillaire werking stijgt het water, waarna het automatisch wordt opgenomen door de wortels van planten. Dit resulteert in een constante aanvoer van water rechtstreeks naar de wortelzone. Planten worden efficiënt bewaterd en ontwikkelen zich optimaal. Bekijk hieronder de journey video van Permavoid:
"
."
Hoe werkt de installatie van jullie producten?
Onze oplossingen zijn snel en makkelijk te installeren. Onze producten zijn ontwerpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten. Ze zijn licht van gewicht, bovendien zijn ze schoon, waardoor er geen rommel ontstaat. Voor ons quick & easy-installatieproces is alleen regulier gereedschap nodig.
"
."
Hoe worden de units geproduceerd?
Ons product wordt gemaakt in Nederland van 100% gerecycled materiaal. Het is ontworpen om regenwater op te vangen en te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals tuinirrigatie en het vullen van reservoirs. Dankzij de duurzame materialen en het efficiënte ontwerp, is ons product een milieuvriendelijke oplossing voor wateropslag die wereldwijd wordt gebruikt.
"
."
Waarom zou ik mijn hemelwater willen afkoppelen?
Het afkoppelen van hemelwater verwijst naar het scheiden van regenwater dat op daken, terrassen, opritten of andere verharde oppervlakken valt van het afvalwater dat afkomstig is van huishoudelijke activiteiten. In plaats van het hemelwater naar het riool te laten stromen, wordt het afgeleid naar andere waterbeheersystemen. Het doel van het afkoppelen van hemelwater is het verminderen van de belasting van het rioolstelsel en het bevorderen van duurzaam waterbeheer.
"
."

our community proofs right

share your living with the community

one m2 blue-green garden equals 100 litres of rainwater

Afhankelijk van het systeem dat je kiest en de samenstelling van producten bepaal jij zelf hoeveel millimeter water jij op wilt kunnen slaan en waar je dit voor wilt gebruiken.

Proven technology

Samen met marktleiders uit de water management industrie ontwikkelen wij producten voor bij jou thuis

Lees meer
White arrow green

rainup app

Download hier vanaf deze zomer de Rainup app voor exclusieve content en actuele data over jouw systeem

Coming Soon
White arrow green

join the movement

Wij doneren 2% van elke aankoop aan een educatieprogramma over het belang van water en ons klimaat

Lees meer
White arrow green